Verzekering

Het afsluiten van de verschillende verzekeringen is simpel. U kunt de verzekeringen afsluiten door een e-mail te sturen met de gegevens aan FAIR Travel.
Wanneer u een reis via ons boekt kunnen we een verzekering voor u afsluiten. Geef dat dan aan, direct bij de boeking.

Reisverzekering

De reisverzekering van Allianz is uiterst compleet en bestaat uit de volgende basisonderdelen: S.O.S.-kosten, reisongevallen, medische kosten en reisbagage.

Annuleringsverzekering

U kunt ook direct bij boeking een annuleringsverzekering afsluiten. U krijgt dan de gehele reissom vergoed als u de reis voor aanvang moet annuleren, of een deel wanneer u uw reis moet onderbreken. Bij een dubbel-zeker annuleringsverzekering kunt u de gehele reissom vergoed krijgen wanneer u de reis door omstandigheden moet afbreken.
Kosten annuleringsverzekering 7 % van de totale reissom
Kosten dubbel-zeker annuleringsverzekering 7,55 % van de totale reissom
Exclusief poliskosten
De verzekering dient binnen 8 dagen na boeking afgesloten te worden.

Kortlopende Reisverzekering

IPID_kortlopende-reisverzekering_-min

 

Doorlopende Reis- en annuleringsverzekering

Gaat u meerdere keren per jaar op reis, dan adviseren wij u de doorlopende reisverzekering waarbij Allianz u de mogelijkheid biedt ook een doorlopende annuleringsverzekering af te sluiten. De doorlopende reisverzekering is een verzekering op maat. Het totaalpakket is geschikt voor liefhebbers van wintersport en zonvakanties. Kiest u alleen voor zonvakanties dan kunt u de zonverzekering afsluiten met korting op de premie. Voor alleen wintersport biedt de sneeuwverzekering een premiekorting.

U kunt de doorlopende annuleringsverzekering ook apart van (of zonder) de doorlopende reisverzekering afsluiten. Ook kunt u de dekking van de doorlopende annuleringsverzekering uitbreiden voor de reissom per persoon tot € 3000 pp verzekeren (ipv tot € 1500). Klik hierboven bij Allianz voor de details!

Globetrotterverzekering

Hiermee verzekert u reisbagage, medische kosten, reisongevallen, SOS-kosten, aansprakelijkheis en rechtsbijstand, tijdens vakantie en vrijwilligerswerk gedurende een lange reisperiode (van 3 t/m 18 maanden). Wanneer u er voor lange tijd op uitrekt, biedt deze verzekering een oplossing. U kunt ook een thuiskomstverzekering afsluiten om de eerste maanden na terugkomst tegen ziektekosten verzekerd te zijn.

Afsluiten

Het afsluiten van de verschillende reisverzekeringen is simpel. U kunt de verzekeringen afsluiten door een e-mail te sturen met de gegevens aan FAIR Travel. Wanneer u een reis boekt kunt u de gewenste verzekering op het inschrijfformulier aankruisen. Voor de doorlopende verzekeringen sturen wij u eerst een formulier dat u moet invullen en aan ons toesturen.

Exacte prijzen krijgt u wanneer u via ‘verzekering afsluiten’ klikt en de gegevens invult, zolang u niet uw naam en adres invult is de verzekering niet afgesloten, maar ziet u wel de totaalprijs.

Het is ook mogelijk uw verzekering rechtstreeks en online afsluiten! Bekijk de mogelijkheden.

Polisvoorwaarden

Reisverzekering met PB-min