Behalve dat we regelmatig naar de landen reizen die wij zelf aanbieden, komen we ook in Europa en Nederland op heel mooie plekjes.
Een bedandbreakfast waar we zeer enthousiast ontvangen werden, een leuk gelegen vakantiehuisje in de bergen, een sfeervol hotel, of wat dan ook, als we het zelf maar als erg leuk en goed hebben ervaren en de eigenaren daarom ook echt extra klandizie gunnen. Leuke adresjes die we daarom graag met u delen.
Daarnaast ook andere website adressen waar u wellicht iets aan heeft, om uw reis voor te bereiden of voor een heel andere vakantie of weekendje weg.


Cuba 4 All Reizen

Bij Cuba 4 all Reizen kunt u terecht om het authentieke Cuba te ontdekken. Overnachten in Casa Particulares, een unieke kans om het dagelijks leven van de Cubanen te leren kennen. Wij hebben goede ervaring met hen. Lees verder op de website van Cuba 4 All Reizen.


Albuñuelas, SpanjePA140181

www.huizehagedis.nl
Gelegen in de Lecrinvallei aan de rand van het Moorse dorpje Albuñuelas kan men vanuit hier prachtige wandelingen maken. Oude wandelroutes, die deels de irrigatiekanalen volgen, lopen langs het huis. Maar ook is men in een half uur in het schitterende Granada of bij de Middellandse Zee. De Sierra Nevada is in 45 min. bereikbaar waar van december tot maart de wintersport beoefend kan worden. Veel gezellige dorpjes in de buurt, met ieder z’n eigen marktjes en feesten.


Dordrecht, Nederland

www.dordrechtbedandbreakfast.com
Dordrecht een prachtige stad en een bed en breakfast met een klassiek oud pand dat prachtig en authentiek opgeknapt wordt door de eigenaar. Via de tuin loop je zo naar een van de havens en een leuk terrasje.


ICFON

ICFON’s ontwikkelingsprojecten ondersteunt de meest kwetsbare groepen in Nepal om uit de spiraal van armoede te klimmen. ICFON doet dit in samenwerking met Nepalese partnerorganisaties door
  • onderwijs aan te bieden aan kinderen en volwassenen.
  • het geven van landbouwtrainingen aan boeren.
  • het steunen van coöperatie initiatieven met microkredieten.

Alle projecten hebben als uitgangspunt, het Nepalese volk zelfredzaam te maken. 


Goedkoop parkeren bij vliegveld en airport, met gemak geregeled logonewest

Binnen dit aanbod van enkel betrouwbare aanbieders kunt u euro’s besparen in vergelijking met parkeren bij het vliegveld zelf. Wilt u bijvoorbeeld Parkeren Eindhoven Airport? U bespaart bij ons al snel €10 op de goedkoopste optie die Eindhoven Airport u zelf aan kan bieden. Voor parkeren Schiphol hebben we zelfs speciale Vliegen en Parkeren Deals!