Behalve dat we regelmatig naar de landen reizen die wij zelf aanbieden, komen we ook in Europa en Nederland op heel mooie plekjes.
Een bedandbreakfast waar we zeer enthousiast ontvangen werden, een leuk gelegen vakantiehuisje in de bergen, een sfeervol hotel, of wat dan ook, als we het zelf maar als erg leuk en goed hebben ervaren en de eigenaren daarom ook echt extra klandizie gunnen. Leuke adresjes die we daarom graag met u delen.
Daarnaast ook andere website adressen waar u wellicht iets aan heeft, om uw reis voor te bereiden of voor een heel andere vakantie of weekendje weg.


The Hike SOS Kinderdorpen op São Vicente

The Hike is een sponsorloop op 20 en 21 oktober dwars door de ruige natuur van het Kaapverdische eiland São Vicente.
Je maakt kennis met dit prachtige eiland tijdens een sportieve en uitdagende 24-uurs wandeling én met iedere stap die je zet draag je bij aan een beter leven voor kinderen in nood in Kaapverdië.

Meedoen aan The Hike betekent een unieke ervaring én een jaar lang liefdevolle zorg voor een kind in een SOS familie in Kaapverdië.
Het SOS kinderdorp van Kaapverdië is op het eiland Santiago in Assomado.

Meer Informatie vindt je op https://www.soskinderdorpen.nl/thehike

Loop mee met The Hike: een 24-uurs sponsorloop in Kaapverdië.
In 24 uur loop je zoveel mogelijk kilometers als je kunt en maak je met iedere stap het verschil in het leven van kinderen die jouw steun zo hard nodig hebben.

Inschrijven kan op https://www.sosthehike.nl/

Het project wordt ook ondersteund door de familie van Berkel die op São Vicente woont en bekend is en gevolgd wordt door het populaire tv programma van RTL4: Helemaal het Einde!

Een reis naar  Kaapverdië Boeken doe je hier


Cuba 4 All Reizen

Bij Cuba 4 all Reizen kunt u terecht om het authentieke Cuba te ontdekken. Overnachten in Casa Particulares, een unieke kans om het dagelijks leven van de Cubanen te leren kennen. Wij hebben goede ervaring met hen. Lees verder op de website van Cuba 4 All Reizen.


Albuñuelas, SpanjePA140181

www.huizehagedis.nl
Gelegen in de Lecrinvallei aan de rand van het Moorse dorpje Albuñuelas kan men vanuit hier prachtige wandelingen maken. Oude wandelroutes, die deels de irrigatiekanalen volgen, lopen langs het huis. Maar ook is men in een half uur in het schitterende Granada of bij de Middellandse Zee. De Sierra Nevada is in 45 min. bereikbaar waar van december tot maart de wintersport beoefend kan worden. Veel gezellige dorpjes in de buurt, met ieder z’n eigen marktjes en feesten.


Dordrecht, Nederland

www.dordrechtbedandbreakfast.com
Dordrecht een prachtige stad en een bed en breakfast met een klassiek oud pand dat prachtig en authentiek opgeknapt wordt door de eigenaar. Via de tuin loop je zo naar een van de havens en een leuk terrasje.


ICFON

ICFON’s ontwikkelingsprojecten ondersteunt de meest kwetsbare groepen in Nepal om uit de spiraal van armoede te klimmen. ICFON doet dit in samenwerking met Nepalese partnerorganisaties door
  • onderwijs aan te bieden aan kinderen en volwassenen.
  • het geven van landbouwtrainingen aan boeren.
  • het steunen van coöperatie initiatieven met microkredieten.

Alle projecten hebben als uitgangspunt, het Nepalese volk zelfredzaam te maken. 


Goedkoop parkeren bij vliegveld en airport, met gemak geregeld logonewest

Binnen dit aanbod van enkel betrouwbare aanbieders kunt u euro’s besparen in vergelijking met parkeren bij het vliegveld zelf. Wilt u bijvoorbeeld Parkeren Eindhoven Airport? U bespaart bij ons al snel €10 op de goedkoopste optie die Eindhoven Airport u zelf aan kan bieden. Voor parkeren Schiphol hebben we zelfs speciale Vliegen en Parkeren Deals!