Scores Recensies

5
5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 36 reviews)
Excellent100%
Erg goed0%
Goed0%
Voldoende0%
Onvoldoende0%

Schrijf een recensie van je reis


Recenties

De reis naar China

5,0 rating

Beste Miriam,
Al weer ruim twee weken thuis na de reis naar China met Cindy.
Alles was tot in de puntjes geregeld. Gids en chauffeur in Hongkong, treinreis, gids in Guangzhou en de chauffeur die ons in een mooi luxe auto van Guangzhou naar Cenxi bracht en vervolgens drie dagen bij ons was en de gids in Cenxi die ons goed heeft begeleid in het tehuis en ook daarna en ook weer de gids in HK.
Het hotel was zeer goed en schoon. In Cenxi wilde je niet echt een restaurant zoeken dus we hebben in het hotel gegeten. Echter niemand sprak een woord Engels. Redelijke wifi en zo hebben we met de vertaalapp (wederzijds) gecommuniceerd. Het was alsof ze daar nog nooit blanken hadden gezien. Ongelofelijk.
We hebben ook genoten van jullie contactpersoon. Altijd bereikbaar en dienstbaar. Echt top. Ik had haar via Wechat iets gevraagd over het hotel en meteen belde zij de receptie om zaken uit te leggen. Dat geeft wel zekerheid als je zo op iemand kan terugvallen.
De ontmoeting in het tehuis was warm en mooi. Ook de directeur en haar vaste verzorgster te ontmoeten was een kippenvelmoment. Heerlijke lunch aangeboden gekregen en uiteindelijk zijn we er drie uur geweest.
Al met al een geweldige reis.
Nogmaals geweldig bedankt voor het perfect organiseren van zo’n prachtige thuisreis.
Peter en Ellen van der Mee

Zomer 2018 : Onze reis naar China

5,0 rating

Hallo Miriam,
Bedankt voor het regelen van onze reis naar China.
Alles is vlekkeloos verlopen. Op elk station/vliegveld stond op de afgesproken tijd weer een gids/chauffeur klaar om ons weer verder te brengen. Erg prettig!
Allebeide gidsen in de provincies van de kinderen (Gansu en Hunan) vonden we heel betrokken en erg aardig. We konden veel overleggen en afstemmen.
We hebben zelfs nog contact via de We-chat.
De 3 weken zijn omgevlogen!
De hotels zijn goed bevallen. Het Novotel Peace hotel in Beijing en het Guilinyi Royal Palace Hotel in Guilin zijn een aanrader!
Ook erg fijn was de tijd in de Giggling Tree! Heerlijk relaxed na die drukke steden, een fijn zwembad en lekker eten! Het contact met de overige families die daar verbleven is ook erg prettig na een tijd op jezelf te zijn geweest.
De excursie in Beijing naar de Chinese Muur en het Olympisch stadion was ook goed geregeld! Een fijne gids die veel weet te vertellen.
Met het e-visum hebben we ook geen problemen gehad. Als je niet langer dan die 21 dagen in China bent is het een aanrader om het op deze manier te regelen.
We hebben geen negatieve ervaringen gehad (behalve 3 uur vertraging op de binnenlandse vlucht van Lanzhou naar Changsha), al vonden mijn kinderen het wel erg “druk” in de steden met al die chinezen!
Een volgende keer zullen we het zeker weer zo doen!
Misschien in een ander seizoen i.v.m. de warmte.
Bedankt en misschien tot ziens!
Frea ten Klooster-Roeke