Over ons

Fair Travel is in 1990 opgericht door Miriam van der Gugten.

Maar na ruim 30 jaar geef ik het stokje over.

Ik ben begonnen met reizen met overland naar India in 1976, waarna nog vele reizen volgden en ging werken als reisbegeleider en organisator bij Ashraf Reizen. En vervolgens in 1990 mijn eigen organisatie begon onder de naam FAIR TRAVEL.
Met de inzet om “Fair” om te gaan met de bevolking, de kleine hotels en de kleine ondernemers en hen mee te laten profiteren van het toerisme en inkomsten te genereren voor de lokale bevolking.

In de loop der jaren heb ik met veel plezier gewerkt en geadviseerd. Ook veel leuke en goede contacten gelegd in het buitenland en nu sinds 2022 ben ik gestopt met FAIR Travel. Bij de bestemmingen die nu nog op de site staan kunt u terecht bij de lokale organisaties. Het zijn stuk voor stuk organisaties waar Fair Travel zeer goede ervaring mee heeft en die op een lijn zitten met de uitvoering van de reizen: contact met de bevolking, zeer zorgvuldig en eerlijk omgaan met zowel de reizigers als de lokale bevolking.

Bij elke bestemming vindt u het mailadres van deze organisatie. Zo krijgt u de liefde voor het land en kennis van deze bestemming nog steeds mee tijdens op uw reis.

Dus niet meer via Fair Travel, maar direct met de contactpersoon ter plekke.

Veel reisplezier!!