Huwelijksreizen naar diverse landen

U kunt bij ons ook terecht om uw droomreis, huwelijksreis of jubileumreis te laten regelen.

Wilt u na uw bruiloft een bijzonder reis samen maken, of misschien kunt u zich na uw veertigjarige bruiloft pas uw huwelijksreis permitteren ?  We organiseren uw reis met plezier en zorg.
U kunt uw eigen reis samenstellen of een van de routes kiezen die we hier voor zo’n droomreis hebben samengesteld.

BrazilieIndiaKaapverdiëChinaTibetOverige Landen

Brazilië

In Brazilie hebben we een echte relaxte exotische reis met rust, prachtige eilanden en mooie rustige stranden. U kunt genieten van de Braziliaanse sfeer in de dorpen en de stad Salvador.
U overnacht in luxe hotels met zwembad en strand.

Of een heel gevarieerde en actieve reis in Brazilië:
met de watervallen van Foz do Iguaçu en daarna zelf langs de kust tot aan Rio de Janeiro rijden. Romantische plekjes en accommodaties! Er zit een trekking in naar een hele leuke accommodatie in een klein vissersdorpje onder de palmen. Daarnaast een hele luxe accommodatie aan een heerlijk strand.
Klik hier voor meer informatie over Brazilië.

India

In India reist u door Rajasthan met auto en chauffeur naar kleurrijke markten, dwaalt door oude forten, volgt de rituelen op de trappen van het heilige Puskharmeer, bezoekt levendige tempels, rijdt u kameel door de woestijn. U overnacht in de meest prachtig ingerichte kamers van oude paleizen die tot sfeervolle hotels zijn verbouwd.
Indien gewenst regelen we een Indiaas huwelijksritueel, compleet met prachtige sari voor de bruid en een Indiase pandit (priester) die uw huwelijk inzegent.

Ook in Zuid India zijn romantische reizen te maken.
De tropische landschappen met bananenplantages, kokospalmen, kruidenplantages en mooie rustige stranden bieden veel mogelijkheden. In Kerala kunt u ook op een luxe houseboat verblijven, of in een sfeervol hotel waar u ayurvidesiche behandelingen en massages kunt ondergaan, een soort sauna maar dan anders.
Klik hier voor meer informatie over India.

Kaapverdië

De Kaapverdische eilanden:een heel bijzondere en mooie bestemming. Waarschijnlijk bent u de enige in uw vriendenkring die de huwelijksreis naar Kaapverdië maakt, een relatief onbekende bestemming, maar echt mooi en erg leuk. U kunt er prachtig wandelen, de sfeer van eilanden proeven en genieten van de bergen en oceaan. Beginnen met een paar dagen aan de kust en daarna actief lopen?
Klik hier voor meer informatie over Kaapverdië.

China

China biedt natuurlijk ook veel mogelijkheden voor een onvergetelijke huwelijksreis. U kunt zigzag door het land van Beijing met de Chinese Muur, via het Terra Cotta leger in Xi’an en de minderheden en markten van Yunnan naar het karstgebergte bij Yangshuo en door naar Guangzhou en Hongkong.
Maar we hebben vele mogelijkheden, kijk verder op onze site en stel uw eigen reis samen of vraag ons om advies.
Klik hier voor meer informatie over China.

Tibet

(in China) en Ladakh (in India) zijn gebieden voor de meer avontuurlijke bruid en bruidegom. Per landcrusier over passen van 4 en 5 duizend meter, langs gletsjers; ontmoet pelgrims te paard op weg naar afgelegen kloosters, ontmoet Tibetaanse monniken.
Naar Tibet reist u via China of Nepal, Ladakh ligt in het uiterste noordwesten van India. Beide gebieden liggen hoog in de Himalaya en het Tibetaanse boeddhisme is er zeer levendig.
Klik hier voor meer informatie over Tibet.

Kies zelf uw bestemming

Op al onze bestemmingen kunnen we een extra bijzondere reis regelen; speciale hotels, mooie plaatsen. Mail en overleg met ons.

Vrijblijvend een offerte aanvragen ? Of meer informatie ?

 
  FAIR Travel   FAIR Travel   FAIR Travel