Logo Fairtravel.nl uw reisbureau met een persoonlijke aanpak

China : Algemeen

China is een land waar u zeker door gefascineerd zal worden. Bij ons kunt u terecht voor het echte maatwerk naar alle uithoeken, het platteland en zeker ook voor roots reizen, zelfstandig reizen en alles wat u wilt, wordt door ons geregeld. Maak China van dichtbij mee: de enorme verscheidenheid aan landschappen, bevolkingsgroepen en culturen, herinneringen aan eeuwenoude dynastieën, en ook hypermoderne steden.

China : Algemeen

china170webyangshuo

We bieden reizen naar heel bijzondere, mooie, weinig door toeristen bezochte gebieden. Individuele reizen helemaal op maat en op uw wensen afgestemd. U kunt genieten van het enthousiasme en de verbazing van de bewoners die u onderweg ontmoet. We plannen graag extra tijd om de omgeving te bekijken en eventueel een wandeling te maken naar dorpjes en markten. Mail voor overleg om een passende route te krijgen, we kennen het land uit eigen ervaring! Voor gezinnen met geadopteerde kinderen uit China: we regelen ook de bezoeken aan het tehuis.

China roots reizen

Wij organiseren rootsreizen naar o.a. China, Ethiopië, India en Bangladesh.In 2001 organiseerden we onze eerste ‘rootsreis’ naar Guizhou voor een gezin met dochter uit deze provincie. Wij hadden deze provincie toen al vaak bezocht vanwege de diversiteit aan bevolkingsgroepen. Het werd voor alle partijen een zeer geslaagde reis. En vanaf dat moment zijn we naast onze ‘gewone’ individuele reizen naar China, ook de rootsreizen gaan aanbieden. Inmiddels hebben we een goede en gerenommeerde naam en zijn er heel wat families naar alle uithoeken van China geweest met hun geadopteerde kinderen. Regelmatig reizen ouders met hun geadopteerde kinderen naar het geboorteland van de kinderen. Zo organiseerden we reizen voor hen naar Peru, China en India, Ethiopië, Brazilië en Bangladesh. U geeft zelf aan naar welk gebied u wilt en wij adviseren een reisroute waarbij u voldoende tijd heeft in het geboortegebied van de kinderen, maar ook toeristische plaatsen kunt bezoeken. In overleg stellen we een programma samen. We overleggen vooraf uitgebreid om tot een passende route te komen. Wij helpen bij het regelen om de tehuizen, verzorgsters, vindplaats te bezoeken en eventueel mensen te vinden. Ook zorgen we dat u wat van het platteland ziet, bijvoorbeeld een school kunt bezoeken en behalve het geboortegebied ook toeristische gebieden kunt bekijken. In China werken we samen met een plaatselijke touroperator met een groot netwerk door heel China. Zodoende heeft u in elke plaats een contactpersoon die hulp kan bieden. Voor de bezoeken aan de tehuizen sturen we altijd een gids mee die ervaring heeft met deze rootsreizen, ter plaatse door de gidsen ook ‘heritage’ reizen genoemd. Wilt u meer lezen over rootsreizen. Ga dan naar de pagina China rootsreizen.

Individuele reis op maat

Wij bieden veel individuele mogelijkheden in geheel China: per trein, vliegtuig of per auto met chauffeur en gids. Ook kunt u trekkings maken in sommige gebieden. We stellen in overleg met u een programma samen, u kunt ideeën aangeven die wij verder uitwerken in een passende route. We zorgen dat het vervoer en de overnachtingen voor u geregeld worden en, indien gewenst of waar nodig, reist u met gids. Wilt u een reis op maat? We stellen met plezier en vrijblijvend een offerte voor u samen.

Guizhou

Een provincie met karstgebergten, rijstterrassen en heuvellandschappen en heel veel kleine dorpen. In de meestal afgelegen dorpen wonen veel minderheden zoals de Miao, Bouyei, Shui, Yi en de Dong. Vooral op de wekelijkse markten en bij festivals dragen zij hun mooiste kleding en sieraden. De klederdrachten verschillen per dorp. Ook de diversiteit in tradities en de bouw van huizen en bruggen vallen hier op. Zo ziet u hier de ‘wind-en-regen-bruggen’ en klokkentorens die geheel van hout zijn gebouwd zonder dat er maar één spijker aan te pas kwam.

Textielliefhebbers kunnen er hun hart ophalen. Bijzonder in dit gebied is de speciale techniek van indigo verven, waardoor de kleding een prachtige kleur en glans krijgt. Ook de techniek van het patchwork, borduurwerk en weefsels heeft een eigen, kleurrijk karakter en wordt al eeuwen van moeder op dochter overgedragen.

Er worden veel festivals gehouden en de kans dat u een of meer festivals kunt meemaken is vrij groot.

Fujian

Deze provincie ligt in het zuidoosten van China aan zee tegenover Taiwan en bestaat bijna geheel uit bergen met een rotsachtige kuststrook. De ooit wereldberoemde havenplaatsen Qanzhou en Xi’amen zijn aangename steden om te bezoeken: Qanzhou vanwege authentieke straatbeelden en Xi’amen vanwege het bruisende leven en de tegelijk uitstralende rust met tropische sfeer. Ook is er een mooi zandstrand. De Wuyibergen in het noorden hebben bijzondere rotsformaties en soms loodrechte kliffen.
Veel Taiwanezen zien Fujian als hun thuisland en zij investeren er volop. Over het algemeen is Fujian dan ook goed ontwikkeld. In de verder weg gelegen streken echter lijkt de tijd stilgestaan te hebben. Daar zijn prachtige ronde huizen, in authentieke dorpen. Heel bijzonder zijn deze tulou’s, enorm grote ronde huizen, waar de Hakka Chinezen sinds 1000 jaar wonen.
De gebouwen zien rond of soms vierkant en het is een eeuwenoud ontwerp. De metersdikke buitenmuren, soms tot tien meter hoog, zijn gemaakt van bamboe en hout en de binnenmuren van aarde, zand, leem en suiker. Er wonen meerdere families in één complex. Op de 2e, 3e en soms 4e verdieping wordt gewoond en geslapen en beneden zijn alle keukens en vaak een tempeltje in het centrum van het binnenplein. We zorgen dat u tijdens de reis verschillende tulous en binnenplaatsen kunt bezoeken en u overnacht in pension in zo’n prachtig rond huis. Ook heeft u alle tijd om rond te lopen in zo’n dorpje en de activiteiten op het land van dichtbij mee te maken. Er wordt veel thee verbouwd, tabak en allerlei fruit en groenten die ook ter plaatse kleinschalig verwerkt worden voor de lokale handel.

Eerst een dag of twee in Xi’amen, een leuke stad waar hier en daar nog Franse invloeden zijn terug te vinden. Een een prachtig eilandje, zonder autoverkeer, met heel veel leuke eettentjes en kleine stranden. Dan 2 tot 3 dagen een tocht met auto, chauffeur en gids naar een aantal verspreid liggende dorpen met de ronde huizen, waarbij u dan overnacht in zo’n tulou. Het is echt een prachtige ervaring om eens tukje platteland van China te zien! Vanwege het subtropische klimaat is het ook een aangename winterbestemming.

Sichuan

Sichuan is bekend vanwege de grote stad Chengdu met theehuizen en het panda centrum. Ook de cruise over de Yangtze start in deze provincie. Chengdu is een grote moderne stad met wolkenkrabbers. Met luxe grote warenhuizen, maar ook een gezellig Tibetaanse wijk en er is een stukje authentiek China nagebouwd. Alles met een zo verschillende sfeer ! U kunt een ochtend naar het panda centrum, waar veel panda’s in een natuurlijke omgeving met veel bamboe leven. Vlakbij ligt ook Emei Shan, een heilige berg met als hoogste punt 3100 meter en een zevental boeddhistische kloosters uit de Ming- en Qingperiode. En Leshan met het enorme boeddhabeeld uitgehakt in de rotsen. De boeddha die op de Werelderfgoedlijst van Unesco staat, beschermt de scheepvaart op de 3 rivieren die hier samenkomen. Op de terugreis naar Chengdu komt u langs het authentieke dorp Huang Long Xi, een Hakka dorp met de typisch voor dit dorp Phoenix huizen en de bijzondere Shi Jing tempel. Vanuit Chongqing kunt u een cruise over de Yangtze maken.
Verder kunt u een avontuurlijke tocht maken naar de Tibetaanse gebieden in deze provincie.
Jiuzaiguo ligt op een dag rijden (of per vliegtuig) van Chengdu. Het is een prachtig natuurpark met veel watervallen en ruim honderd meertjes in de meest prachtige blauwe tinten. U kunt de reis combineren met een bezoek aan het natuurpark Hongyuan en het plaatsje Songpan. Songpan is een stadje waar voor een deel nog mooie houten huizen staan en met theehuizen, waar u uren met een kopje thee kunt genieten. Veel lokale bewoners zitten hier met een glas of kom met blaadjes en bloempjes en een grote thermoskan heet water te majongen, kaarten, kletsen en keuvelen. Ook zijn er mooie tochten per paard te maken over de Tibetaanse graslanden. Er wonen veel Tibetanen op de hoogvlakten van Sichuan en u kunt hier zeer avontuurlijke reizen maken naar deze Tibetaanse gebieden. Informeer naar de mogelijkheden.

Shanxi/ Shaanxi

Op het grensgebied van deze twee provincies stroomt de Gele Rivier (Yangtzi). Er liggen prachtige dorpen aan de rivier en er zijn grote, oude koopmanshuizen. Vanaf Beijing kunt u per trein naar Taiyuan, de hoofdstad van Shanxi. Vanaf hier kunt u naar de authentieke stad Pingyao, een oude gerestaureerde stad die onder het Unesco erfgoed valt. In de omgeving zijn grote, oude koopmanshuizen, waarvan Qiao, de locatie waar de film ‘Raise the red lantern’ is opgenomen er een van is. Vanaf hier kunt u naar Xi’an, een drukke, sfeervolle stad met het Terra-Cottaleger. Ook kunt u een tocht maken over een prachtige hoogvlakte met geelgekleurde aarde, het Löss Plateau. In dit woestijnachtige gebied zijn veel huizen in rotsen uitgehakt of geheel onder de grond gebouwd met slechts één trap naar beneden die toegang biedt tot het plein. Kleine luchtgaten in de grond geven de positie van de huizen aan. De bewoners, die niet zo vaak buitenlanders tegenkomen, verwelkomen u waarschijnlijk in hun huis. De boeddhistische Longmengrotten bij Luoyang en het Shaolinklooster bij Zhengzhou zijn ook goed te combineren in een reis met Xi’an.

Yunnan

Deze provincie is wat meer bekend bij toeristen, vooral vanwege de vele minderheidsgroepen die er wonen, zoals de Dai, Yi en Naxi. En vanwege de prachtige bergen in het hoge noorden met Zongdian en de Tibetaanse kloosters en hoogvlakten. Vanaf Kunming, de hoofdstad van Yunnan kunt u naar Dali en hier de markt bezoeken, in de omliggende bergen een klooster of een boottocht maken over het Ermeer. Per auto kunt u naar Shibaoshan, een tempelcomplex in de grotten met eeuwenoude boeddhistische beelden van voormalige koningsgoden.

De oude stad van Lijiang, het domein van de Naxi, is vooral bekend vanwege het bijzondere houtsnijwerk in de huizen. De omgeving leent zich goed voor fietstochtjes naar omliggende dorpen en voor een uitzicht op de besneeuwde toppen. ook kunt u verder naar het Lugumeer, waar u bij een familie thuis kunt logeren en wandelen bij het meer. Hier ligt een dorp met China’s laatste matriarchale cultuur. Wanneer u verder naar het westen reist komt u in Tibetaanse gebieden, met kloosters, nomaden en hoge bergen met sneeuwbedekte toppen.

In Zongdian, ten noorden van Lijiang is een sfeervol Tibetaans klooster, waar pelgrims uit de omliggende dorpen naar toe komen. Jaarlijks wordt hier een groot paardenracefestival gehouden, van heinde en ver komen Tibetanen naar dit feest. Via Baishuitai, met prachtige kalksteenterrassen, kunt u dan tussen besneeuwde pieken naar Lijiang reizen. Van Zongdian kunt u verder de bergen in naar Deqin en de Mingyong gletsjer.

Wandelen en trekkings Er zijn prachtige bergtochten mogelijk in Yunnan. Zoals bij de Tiger Leaping Gorge, van Baoshan naar Yoning en bij het Lugu Lake. U loopt per dag 5 tot 6 uur en overnacht in kleine guesthouses en bij families thuis. U kunt trektochten van 2 – 10 dagen maken, de bagage wordt vervoerd per pony of paardje, er loopt een gids mee en u overnacht in eenvoudige guesthouses, bij families thuis of in tenten.

Tibet

Tibet Algemeen In Tibet zijn vele reismogelijkheden. U kunt vliegen naar Lhasa, vliegen vanaf Beijing, Xi’an, Chengdu en Kathmandu. Maar ook per trein of overland kunt u via verschillende routes het gebied bezoeken. Daarnaast zijn nog veel Tibetaans boeddhistische gebieden buiten de provincie Tibet. Maar niet alle gebieden zijn altijd open; de Chinese overheid bepaalt waar en hoe u mag reizen.  Alles (hotels, vervoer en gids) moet vooraf vastgelegd en aangevraagd worden en dan krijgt u een permit voor die route. Dit permit regelen we voor u, samen met alle vervoer en overnachtingen. Het een kan niet zonder het ander.

Mogelijke routes Centraal Tibet Lhasa- Kathmandu Een reis vanuit Lhasa naar het noordelijker gelegen Namtso (meer) en Ganden klooster, daarna naar het zuiden via Gyantse, Shigatse en het Mount Everest Base camp naar Nepal.

Kailash van Lhasa naar de heilige berg Kailash, een trekking bij Kailash en als u veel tijd heeft ook bij het Manasarovar meer, daarna naar Lhasa of door naar Kathmandu.

Nepal -Tibet Een korte kennismaking met Tibet, vanuit Lhasa via Gyantse, Shigatse en het Mount Everest Base camp naar Kathmandu. Eventueel ook in internationale groep.

Trekking een stevige 4-5 daagse wandeltocht met yaks, tenten, kok en gids van Ganden naar Samye. Kora (pelgrimstocht) rondom Kailash, 3 dagen; daarnaast zijn dagtochten mogelijk bij vrijwel elk klooster is een korte en een wat langere kora te lopen, ook bij veel meren.

Fietsreis van Lhasa via Mount Everest base camp naar Nepal.

Chengdu – Lhasa van Chengdu overland, per landcruiser naar Lhasa reizen over hoge passen, langs afgelegen kloosters. Deze route is lang niet altijd toegestaan.

Kashgar- Lhasa vanuit Kashgar, het Oeigoerengebied in China door de bergwoestijnen naar Lhasa. Ook deze route is niet altijd toegestaan.

Per trein zijn er mogelijkheden vanaf Beijing, Xi’an en Chengdu. U heeft de prachtigste uitzichten vanuit uw comfortabele stoel.

Lees verder bij Tibet

Tibetaanse gebieden

Buiten Tibet zijn Tibetaanse gebieden (Kham en Amdo), met grasvlakten, bergen en gletsjers, pelgrimsoorden, nomaden, authentieke kloosters en boeddhistische tempels die niet onderdoen voor Tibet zelf. Er zijn prachtige routes samen te stellen door Sichuan, Qinghai en Gansu, waar u versteld zult staan van de levendige Tibetaanse cultuur.

Van Xi’ahe naar Chengdu of naar Xining  Een korte route met diverse Tibetaanse kloosters. Een paardrijtocht van een of meerdere dagen is mogelijk.

Van Kunming naar Chengdu Langs de grens van de provincie Tibet door hooggebergte en met afgelegen kloosters, 10 – 14 dagen.

Een rondreis vanuit Chengdu door Sichuan en Qinghai Een zeer onontgonnen gebied waar u reist naar afgelegen kloosters, naar prachtige meren en waar u regelmatig nomaden en pelgrims zult ontmoeten. Ook kunt u naar de op één na heiligste berg van de Tibetanen, de Amnye Machen, die in schoonheid en hoogte niet onderdoet voor Kailash, 3 – 6 weken.

De reis maakt u per landcruiser met chauffeur en eventueel een gids. Na een dag reizen ziet u de eerste tekenen van het boeddhisme. De huizenbouw, graslanden met nomadententen, een klooster, hoge bergen en passen met gebedsvlaggen. De steden zijn klein en in de hoofdstraat ziet u Tibetaanse winkels en koopwaar. Veel Tibetanen in traditionele kleding komen van heinde en ver te paard, met lokale bus of achter op een truck om hier hun inkopen te doen. U komt o. a. in Aba een kleine plaats met een mooi klooster, waar u ‘s ochtends vroeg een dienst kunt bijwonen. Ook is het mooi wandelen in de omgeving naar een nabijgelegen dorp of klooster. Op weg naar Maqu ziet u prachtige landschappen met graslanden en regelmatig nederzettingen met nomaden en kudden yaks, geiten of schapen. Chengdu is een snel groeiende stad, waar inmiddels immens grote gebouwen en winkelcentra zijn gebouwd, zeer indrukwekkend om te zien.

Ladakh, Spiti, Kinnaur, Lahaul gebieden in India met Tibetaanse cultuur, kloosters en sfeer Deze in India gelegen gebieden Ladakh, Spiti en Zanskar hebben veel boeddhistische kloosters en liggen hoog in de Himalaya. Het wordt ook vaak ‘Klein Tibet ‘ genoemd. Zeker ook de moeite waard!

Opmerking Regelmatig zijn delen van Tibet en de Tibetaanse gebieden gesloten voor buitenlandse toeristen. Wanneer we een offerte voor u maken, zullen we telkens eerst de situatie van dat moment navragen.

En nog veel meer….

Er zijn nog heel veel andere gebieden in China waar u naar toe kunt en wat wij ook voor u kunnen regelen en bij kunnen adviseren. Beijing, Xi’an, Guangzhou, Shanghai, Suzhou, maar ook onbekendere plaatsen als Nanchang, Hangzhou, Hefei, Changsha, Maoming. Laat ons weten wat uw wensen zijn, qua hotels, plaatsen, soort reis en reistijd en we stellen een leuke, gepaste route voor u samen en maken daar vrijblijvend een offerte voor.

Voorbereidingen

Algemene informatie en voorbereidingen voor de China reizen

Individueel reizen in China Wij bieden veel individuele mogelijkheden in geheel China: per trein, vliegtuig of auto met chauffeur en gids. U kunt de beschreven routes van de groepsreizen als basis nemen voor uw eigen individuele reis. Op verzoek maken we in overleg een route en een offerte voor uw reis. Stuur een e-mail of vul het offerteaanvraagformulier in met het verzoek om een offerte en we nemen op korte termijn contact met u op.

Overnachtingen De klasse van hotels kiest u zelf, afhankelijk van de mogelijkheden ter plaatse en soms is het mogelijk om onderweg uw eigen hotels te boeken waardoor u nog meer invloed houdt op uw route. In de niet toeristische gebieden overnachten we regelmatig in eenvoudige hotels, omdat er hier niet altijd keuze is. In sommige gebieden komt het voor dat er alleen hotels zijn met vier- of meerpersoonskamers, zonder douche en met een wc buiten. Dekens zijn vrijwel in elk hotel (ook in de zeer eenvoudige) aanwezig, maar niet altijd even schoon.

Vervoer We regelen vliegtickets naar China. Binnen China reist u per vliegtuig, trein, boot, lokale bus of auto met chauffeur, afhankelijk van uw wensen, uw reiservaring en de plaatselijke mogelijkheden.

Maaltijden In de grote steden zijn veel restaurants met een grote verscheidenheid aan groente- en vleesgerechten en noedels of rijst. In de kleinere dorpen en plaatsen is de keuze vaak klein. Het ontbijt is bij de kleine pensions niet inbegrepen, zij hebben geen restaurant. In het dorp of stadje zijn dan wel restaurantjes met noodlegerechten en gestoomde broodjes of lokale specialiteiten.

Paspoort en visum Voor deze reizen is een paspoort nodig, dat nog minimaal 6 maanden geldig is na afloop van de reis. Een visum is verplicht. Dit kan aangevraagd worden door het visumformulier volledig ingevuld te brengen naar de Chinese ambassade in Den Haag. Voor verdere informatie en kosten zie de bijlage van het visumformulier. Het visumformulier ontvangt u 4-6 weken voor vertrek van de reis.

Gezondheid Vaccinaties zijn voor China niet verplicht, maar worden wel aangeraden. Informeer 4 – 6 weken voor vertrek naar de op dat moment geldende richtlijnen. Zie ook thuisvaccinaties waar u eenvoudig informatie kunt inzien en een afspraak bij u thuis maken voor de vaccinaties. (zie ook op onze site bij vaccinaties) Meestal worden de volgende vaccinaties aangeraden: DTP, tyfus en hepatitis A. Om onderweg gezond te blijven, is het aan te raden geen water uit de kraan te drinken, maar mineraalwater of gekookt water. Mineraalwater is in de grote steden te koop, daarnaast staan in China en Tibet meestal thermoskannen met heet water klaar. Zorg dat u voldoende vocht binnen krijgt, vooral op grote hoogte. Pas ook op met het eten van (rauw) vlees. Darmklachten (meestal diarree en in sommige gevallen verstoppingen) zijn niet altijd te voorkomen. Ander voedsel, verandering van klimaat en cultuur en vermoeidheid kunnen hier ook een rol in spelen. Het is verstandig een middel tegen diarree, verstoppingen en uitdroging (O.R.S.) mee te nemen. Het drinken van bouillon kan ook goed helpen wanneer je veel vocht verliest of vermoeid bent. De kans bestaat een verkoudheid op te lopen t.g.v. tocht en grote temperatuurwisselingen en kou of tocht in de bussen.

Geldzaken Wisselen In China kunt u terecht met Euros en u kunt op veel plaatsen geld oinnen bij een bankautomaat(ATM). De Chinese munteenheid is de renminbi (RMB), ook wel yuan of kwai genoemd.

Veiligheid Het is aan te raden uw geld, cheques, paspoort en vliegticket in een moneybelt op uw lichaam, onder uw kleding te dragen. Dit om de kans op diefstal zo klein mogelijk te houden. Wanneer u deze kostbaarheden kwijt zou raken, kan het erg veel tijd en geduld, en daarmee een deel van de vakantie kosten om nieuwe papieren te regelen. Het is handig om het paspoort (inclusief de visumpagina) en belangrijke papieren te scannen en in uw mailbox te zetten en op een eventuele ipad of iphone. Mocht u onverhoopt toch iets kwijtraken dan kunt u met behulp van de kopieën sneller nieuwe papieren regelen.

Elektriciteit In China is 220 V en in de stopcontacten past vaak de gewone stekker die wij in Nederland ook gebruiken. In enkele kleine hotels zal er niet altijd een stopcontact aanwezig zijn.

Internet In veel hotels is internet beschikbaar en de wat duurder hotels ook wifi op de kamer.

Literatuur • China, Travel Survival Kit Lonely Planet • China Rough Guide • China, handboek voor reizigers de Geus • China, landenreeks KIT, Novib • Culture shock! China Kuperard • taalgidsje, diverse mogelijkheden • kaarten: Nelles Maps, China • Southwest China off the beaten track Collins • Guizhou, Gina Corrigan Odyssey • China Yunnan Province The Bradt Travel Guide • South West China Lonely Planet • Trans-Siberian Handbook Trailblazer

Zie verder ook literatuurlijst in ‘Te gast in China’ dat u bij boeking van de reis van Fair Travel ontvangt. http://www.tegastin.nl/land/china

Kaart van het gebied

Op deze kaart kunt u inzoomen en uitzoomen door respectievelijk op de + en – teken te klikken. Met de muis kunt u de kaart alle kanten opschuiven. U kunt ook het markeerteken ergens anders zetten wat uw aandacht heeft. Opties: Map of Sateliet of Terrein m/z Labels

Het weer in China.

Peking (Beijing), China
12°
onbewolkt
Luchtvochtigheid: 17%
Windkracht: 3m/s ZZO
Max 9 • Min 8
8°
Di
15°
Wo
18°
Do
21°
Vr
Weer in OpenWeatherMap

Shanghai, China
20°
mist
Luchtvochtigheid: 88%
Windkracht: 6m/s OSO
Max 18 • Min 17
31°
Di
16°
Wo
14°
Do
20°
Vr
Weer in OpenWeatherMap

Jinan, Shandong, China
10°
lichte regen
Luchtvochtigheid: 66%
Windkracht: 3m/s OSO
Max 10 • Min 8
6°
Di
13°
Wo
11°
Do
18°
Vr
Weer in OpenWeatherMap

Hefei, Anhui, China
27°
onbewolkt
Luchtvochtigheid: 51%
Windkracht: 5m/s OSO
Max 25 • Min 23
22°
Di
15°
Wo
18°
Do
22°
Vr
Weer in OpenWeatherMap

Nanchang, Jiangxi, China
23°
lichte regen
Luchtvochtigheid: 79%
Windkracht: 3m/s Z
Max 23 • Min 21
28°
Di
17°
Wo
17°
Do
20°
Vr
Weer in OpenWeatherMap

Zhengzhou, Henan, China
12°
geheel bewolkt
Luchtvochtigheid: 46%
Windkracht: 7m/s NNO
Max 10 • Min 10
11°
Di
13°
Wo
22°
Do
22°
Vr
Weer in OpenWeatherMap

Xi'an, Shaanxi, China
18°
sand
Luchtvochtigheid: 68%
Windkracht: 8m/s ONO
Max 16 • Min 14
17°
Di
15°
Wo
18°
Do
21°
Vr
Weer in OpenWeatherMap

Wuhan, Hubei, China
28°
onbewolkt
Luchtvochtigheid: 61%
Windkracht: 4m/s OSO
Max 24 • Min 20
21°
Di
15°
Wo
17°
Do
21°
Vr
Weer in OpenWeatherMap

Chengdu, Sichuan, China
25°
onbewolkt
Luchtvochtigheid: 64%
Windkracht: 3m/s N
Max 23 • Min 22
25°
Di
18°
Wo
22°
Do
24°
Vr
Weer in OpenWeatherMap

Guiyang, Guizhou, China
25°
onbewolkt
Luchtvochtigheid: 44%
Windkracht: 9m/s Z
Max 23 • Min 23
27°
Di
28°
Wo
18°
Do
22°
Vr
Weer in OpenWeatherMap

Changsha, Hunan, China
28°
onbewolkt
Luchtvochtigheid: 54%
Windkracht: 5m/s ZZO
Max 28 • Min 27
28°
Di
14°
Wo
16°
Do
20°
Vr
Weer in OpenWeatherMap

Guilin, Guangxi, China
25°
geheel bewolkt
Luchtvochtigheid: 78%
Windkracht: 4m/s ZZO
Max 24 • Min 21
25°
Di
19°
Wo
16°
Do
17°
Vr
Weer in OpenWeatherMap

Guangzhou, Guangdong, China
27°
half bewolkt
Luchtvochtigheid: 74%
Windkracht: 4m/s ZZO
Max 25 • Min 25
28°
Di
29°
Wo
27°
Do
23°
Vr
Weer in OpenWeatherMap

Xiamen, Fujian, China
22°
mist
Luchtvochtigheid: 94%
Max 22 • Min 21
26°
Di
28°
Wo
20°
Do
21°
Vr
Weer in OpenWeatherMap

Wilt u het net wat anders?

Vrijblijvend een offerte aanvragen ?  Of meer informatie ?